Verzenden

Wij versturen binnen Nederland en naar België. Wij versturen alle bestellingen binnen 14 dagen. Als we je pakketje hebben verstuurd is het afhankelijk van het land waarin je woont en PostNL hoe snel je het in huis hebt. Onze ervaring is dat je pakketje na verzending door ons binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is in Nederland en binnen 4-5 werkdagen binnen is in België.

Binnen Nederland berekenen wij 4,95 euro verzendkosten. Buiten Nederland bedragen de kosten 9,95 euro. Als je meer dan 50,00 euro besteed rekenen wij binnen Nederland helemaal geen verzendkosten. Je krijgt van ons een Track and trace code om je pakketje te volgen.

Als je je bestelling voor een bepaalde datum binnen wil hebben laat het ons dan even weten en kijken wat we voor je kunnen doen.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over je Derks Textiel product dan mag het je het natuurlijk retourneren. Voorwaarden zijn dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, dat je het product niet gedragen hebt en dat je het in de originele verpakking retourneert.

Retour zenden doe je voor je eigen rekening en risico.

Als je iets wil retourneren stuur ons dan even een mail naar info@derkstextiel.nl. Vermeld je naam en ordernummer en geef aan wat je wil retourneren. Zodra we je product binnen hebben betalen we binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug.